Palmer i Cumbre del Sol  

Costa Blanca

 
  

 
 
 

 
 
Hvem er Vapf

Selskabsgruppen VAPF udøves af en gruppe virksomheder, der er stiftet ud fra moderselskabet VAPF S.L. Fra gruppens start i 1963, har VAPF beskæftiget sig med ejendomssalg, hovedsagelig af boliger, på Costa Blanca i Alicante.

I firmaets 45 års historie, har de opført ikke mindre end 11 boligområder i forskellige kommuner som Calpe, Benissa, Benitachell eller Javea. Byggestyring, organisation, kvalitet og kundeservice har altid været top prioriteret i VAPF, hvilket er en af grundene til deres usædvanlige renomme.

VAPF vælger altid en enestående beliggenhed som for eksempel Balcón al Mar i Javea, som er opført omkring Cabo de la Nao, Maryvilla i Calpe, hvor man kan beundre de kendte klippeblok Peñon de Ifach eller Cumbre del Sol, som ligger mellem Javea og Moraira og som har fået det velvalgte navn "balkonen ud til middelhavet."

Gruppen VAPF har sat en ære i at prioritere planlægningsarbejdet og infrastrukturen i gruppens boligområder, hvor man hele tiden har sørget for at medtage og nyskabe hundredvis af detaljer, netop for at gøre hvert boligområde til en enestående enklave med en førsteklasses infrastruktur.

Man har heller ikke glemt at tillægge serviceydelserne betydning. Grupo VAPF er klar over, at for at skabe boligområder med en fortsat værdistigning, er det nødvendigt at forsyne området med serviceydelser, der gør det egnet til helårsbeboelse, som det for eksempel er tilfældet med Cumbre del Sol, hvor der er bygget 2 forretningscentre med over 40 butikker, et sportscenter, et lægehus med apotek og selvfølgelig grønne områder og parker, udover adgang til stranden Playa del Morach og havbugterne.

Udover de serviceydelser, der er tilknyttet boligerne, tilbyder Grupo VAPF også en usædvanlig kundeservice.

Fra den første kontakt sker til VAPF og til efter at nøglerne til boligen er blevet udleveret, står personalet i Grupo VAPF altid til Deres rådighed på flere sprog. Desuden tilbyder Grupo VAPF alle sine kunder gratis internet-adgang, hvor kunderne kan konsultere alle former for oplysninger i relation til boligerne.

Kik på vores projekter og bliv overbevist om, at Cumbre del Sol er stedet, hvor du får al den tryghed du har krav på af Vapf gruppen, et velkonsolideret og velrenommeret firma der igennem 45 år har ejet jorden og hele området. De vil opføre din villa på ønske grunden eller overdrage dig din nybyggede lejlighed eller rækkehus. En bankgaranti for alle deponerede beløb, er naturligvis en selvfølge. Garanti for et godt slut resultatet følger med når man handler med Vapf gruppen på Cumbre del Sol.

 

 
Cumbre del Sol
 
             

 

Tingstedvejen 15 · 3700 Rønne · Danmark · Telefon +45 5694 0040 · Mobil +45 6064 0040
www.spain-property.com     sale@spain-property.dk
Medlem af Fiabci, int. Real Estate Federation

 

 

 

 

 

 

Spain Property