Palmer i Cumbre del Sol  

Costa Blanca

 
  

 
 
 

 
 
Hjertet af Costa Blanca

I selve hjertet af Costa Blanca finder man Cumbre del Sol. Det dækker et udsøgt areal på 3,700,000 m², direkte til havet. Området er nænsomt inddelt i boligområder, hvor man har bevaret de smukke grønne arealer og taget hensyn til udsigten fra de forskellige bebyggelser. Der er bebygget med villaer, rækkehuse og lejligheder. Ens for alle bebyggelserne er, at de alle er omgivet af natur og med udsigt til Middelhavet, der kan nås til fods.

Cumbre del Sol, som med berettigelse kaldes "Balkonen ud til Middelhavet" på grund af stedets mageløse udsigt, er det et ideelt sted for valg af bolig på Costa Blanca. Du har simpelthen alt hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Du kan bare læne dig tilbage og nyde det i fulde drag.

I første række til Middelhavet, er det absolut en privilegeret beliggenhed. Du er indenfor Benitachell´s kommunegrænser, mellem Javea og Moraira, midt på Costa Blanca, 4 km fra Moraira, 7 km fra Javea, 32 km fra Benidorm, 75 km fra Alicante, 102 km fra Valencia og kun 10 km fra Middelhavs-motorvejen.

Cumbre del Sol byder også på den prestigefyldte og anerkendt international skole.
Lady Elisabeth International School >

 

 
Cumbre del Sol
 
             

 

Tingstedvejen 15 · 3700 Rønne · Danmark · Telefon +45 5694 0040 · Fax +45 5694 2057 · Mobil +45 6064 0040
www.spain-property.com     sale@spain-property.dk
Medlem af Fiabci, int. Real Estate Federation

 

 

 

 

 

 

Spain Property