Palmer i Cumbre del Sol  

Costa Blanca

 
  

 
 
 

 
 
Vælg hus og indretning

Oplev det eventyrlige Cumbre del Sol på Costa Blanca. De hvide strande, den skønne natur med forrevne klipper og en udsigt man normalt kun drømmer sig til. Alt dette kan du få i dit nye hjem i Cumbre del Sol.

De fleste af os ønsker, at vi kunne købe en ny og lækker bolig. Mange steder i Spanien er erfaringen, at der går alt for mange år inden et område er fuldt udbygget og fungerer optimalt. For ikke, at udsætte os for de ulemper et nyt område med byggekraner og larm medfører, afholder vi os ofte fra købet. Og hvad med garantierne for, at alt vil fungere og leve op til løfterne og de krav man har stillet?

Kik på vores projekter og bliv overbevist om, at Cumbre del Sol er stedet, hvor du får al den tryghed du har krav på af Vapf gruppen, et velkonsolideret og velrenommeret firma der igennem 47 år har ejet jorden og hele området. De vil opføre din villa på ønske grunden eller overdrage dig din nybyggede lejlighed eller rækkehus. En bankgaranti for alle deponerede beløb, er naturligvis en selvfølge. Garanti for et godt slut resultatet følger med når man handler med Vapf gruppen på Cumbre del Sol.

 

 
Cumbre del Sol
 
             

 

Tingstedvejen 15 · 3700 Rønne · Danmark · Telefon +45 5694 0040 · Mobil +45 6064 0040
www.spain-property.com     sale@spain-property.dk
Medlem af Fiabci, int. Real Estate Federation

 

 

 

 

 

 

Spain Property